Tickets Moorddiners

Hulp nodig? Bel of app met 085 - 060 96 26

Je hebt een eigen tafel vanaf 8 personen. Ben je met minder dan 8 personen? Dan plaatsen we je aan ruime tafel met andere gasten. Let op! Boek je tickets voor je gezelschap in één keer. Kom je met meer dan 15 personen? Dan kunnen we je een voordelig bedrijfsarrangement aanbieden.

Er kan geen restitutie plaatsvinden op gekochte tickets. Bij het cancelen van het moorddiner, storten we uiteraard het geld wél terug.

Heb jij of je gezelschap allergiën of dieetwensen? Laat het ons vroegtijdig (uiterlijk één week voor het moorddiner) weten en we houden hier
met veel plezier rekening mee.

✓ 
Op onze ticketverkoop zijn onze Algemene Voorwaarden Tickets van toepassing.

In deze ticketshop kun je tickets kopen voor de diverse moorddiners op Landgoed De Schinvelder Hoeve in Schinveld. Je rekent af in de omgeving van ticketpartner TicketApply en rekent eenvoudig en veilig af met iDeal. Heb je geen ticket ontvangen na betaling of kom je er niet uit? Geen probleem, we helpen je graag.

De eerstvolgende data zijn 5 april, 12 april, 11 oktober en 18 oktober. Bij alle moorddiners start de inloop om 19.30 uur (t/m 20.00 uur). De avond duurt tot circa 23.30 uur, waarna er nog ruimte is voor een drankje na afloop. Elk moorddiner is inclusief ontvangstdrankje en een heerlijk 3 gangen diner, waarvan je het menu op deze pagina kunt bekijken.

Interesse in een moorddiner als bedrijfsuitje op een locatie naar keuze? Neem contact met ons op en we informeren je graag. Onderstaande moorddiners zijn de enige die we spelen op ticketbasis, je hoeft alleen je favoriete verhaal te kiezen. We wensen jullie alvast heel veel plezier. Hopelijk krijgen jullie tijdens het speuren naar de dader, nog een hap door jullie keel. 

Moorddiner Who Killed the Lord?

VRIJDAG 5 APRIL 2024
VRIJDAG 11 OKTOBER 2024


Wees welkom! De familie Dandruff nodigt jullie met groot verdriet, maar met gepaste gastvrijheid uit voor de ''dry your tears'' party. Hun prachtige landgoed is het decor voor deze bloedstollende avond. Beleef, luister en ontdek tijdens een culinair 3-gangen diner wie de moordenaar is en ervaar een avond vol intriges, spanning, 5 acteurs, humor, een interactief verhaal, ontvangst met bubbels en uiteraard heerlijke gerechten. Komen jij en je groep erachter wie het heeft gedaan?


Het verhaal
We schrijven het jaar 1933, het jaar waarin een klein stadje in Noord-Engeland opgeschrikt werd door de brute moord op een rijke shampoomagnaat, Lord Dandruff. Deze excentrieke, maar steenrijke figuur had door de jaren heen veel vijanden gemaakt in de zakenwereld. Zijn dood kwam voor velen dan ook niet geheel onverwacht. Vermeende getuigen geloven echter niet in een simpele zakelijk afrekening, maar beweren dat er veel meer gaande is. Wie weet: misschien moet de moord wel gezocht worden in zijn rechtstreekse familie? Door inspecteur André Lon wordt je dan ook gevraagd om mee te speuren naar de dader van de moord op onze deftige Lord Dandruff. Wees echter niet verbaasd als bij het speuren naar de dader nieuwe slachtoffers vallen!

Tickets kosten €77,50 p.p. en zijn enkel in de voorverkoop verkrijgbaar.

Klik hier om je tickets te boeken  ➝

Menu

We ontvangen je met een glaasje bubbels, waarna je toepasselijk wordt verwend met een heerlijk stijlvol menu, precies zoals het bij de Lord past. Op de sfeervol gedekte tafels staan diverse vers afgebakken broodjes met smeersels.

Als voorgerecht serveren we in shared-stijl carpaccio van ossenhaas met truffelmayonaise, zongedroogde tomaat en pijnboompitjes, diverse Italiaanse vleeswaren, gerookte schotse zalm met een citroenmayonaise, gegrilde groenten en mozarella met een aceto-balsamicodressing.


Het hoofdgerecht bestaat uit Tourdenos van lamsrugfilet met seizoens-groenten, pesto, kletskop en een basilicum/gembersaus, met heerlijke aardappeltjes.

Bij het nagerecht geniet je o.a. van crème brûlée met rietsuiker, tiramisu met amaretto en panna cotta met bosvruchten en citroen limoncello. Opgemaakt met brownies en macarons.

Moorddiner Het Doodse Dorp

VRIJDAG 12 APRIL 2024
VRIJDAG 18 OKTOBER 2024


Daar waar Oud Hollandse gezelligheid de klok slaat, gebeuren de laatste tijd onverklaarbare dingen. Wees welkom in Wisp! Beleef, luister en ontdek tijdens een culinair 3-gangen diner wie de moordenaar is tijdens dit nieuwste verhaal en ervaar een avond vol intriges, spanning, 5 acteurs, humor, een interactief verhaal, ontvangst met bubbels en uiteraard heerlijke gerechten. Komen jij en je groep erachter wie het heeft gedaan?

Het verhaal
We schrijven het jaar 1905, in de herberg van Jan-Kees. De burgemeester nodigt jou -en alle andere markante dorpelingen- uit voor de speciaal ingelaste dorpsvergadering. Er wordt gestolen, vernield en er gebeuren onverklaarbare dingen in het dorp. Als uiteindelijk de plaatselijke dronkenlap op vreemde wijze het leven verliest, zijn de rapen gaar. Wie heeft dit allemaal op zijn geweten? Wat is er aan de hand? Maak kennis met prominente dorpsbewoners als de burgemeester, de notaris, meneer pastoor en vele andere dorpelingen. Beleef samen met hen een spannende, maar smakelijke avond. We kunnen echter niet beloven dat er gedurende deze avond geen doden meer vallen, dus hopelijk krijg je nog een hap door je keel. Ervaar, ontdek en ga samen met je gezelschap op zoek naar de dader(s). Weet jij de onderste steen boven te halen en zo een steentje bij te dragen aan het terugkeren van de rust?

Tickets kosten €77,50 p.p. en zijn enkel in de voorverkoop verkrijgbaar.

Klik hier om je tickets te boeken  ➝

 

Menu

We ontvangen je met een glaasje bubbels, waarna je geniet van een echt Hollands menu, maar met een culinaire twist! Op de sfeervol gedekte tafels staan diverse vers afgebakken broodjes met smeersels.

Als voorgerecht serveren we een trio van een heerlijke huisgemaakte garnalenkroketjes met verse Hollandse garnalen, een goed gevulde verse kipcocktail en een verse groentesoep, precies zoals oma hem maakte.


Het hoofdgerecht bestaat uit een heerlijk mals biefstuk met gekonfijte rode uienpuree, mais en cherrytomaten. Vergezeld door een rode wijnsaus met basilicum, bosuitjes en koriander. Geserveerd met  heerlijke frites en een portie appelmoes (met een kersje, zoals we het van vroeger kennen).

Bij het nagerecht geniet je van een puntje huisgemaakte advocaattaart, stroopwafel ijssandwich en verse Hollandse poffertjes met poedersuiker.

We luisteren met veel plezier naar wat we voor je kunnen betekenen! Vanuit onze kantoorlocatie, gelegen in het uit 1385 daterende rijksmonument Landgoed De Schinvelderhoeve, werken we dagelijks aan de leukste acts en events. We zetten graag net dat stapje extra als het gaat om een persoonlijke benadering en daarom heb je het gehele boekingsproces (voor, tijdens en na) contact met dezelfde contactpersoon. We zien je telefoontje, mail of appje graag verschijnen. Natuurlijk ontvangen we je ook op afspraak op ons kantoor, voor een kop verse bonenkoffie en een vrijblijvend gesprek.

Openingstijden

Op werkdagen geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Bel of app ons

We horen graag van je op nummer 085 - 060 96 26.

Wat heb je erin?

Kom je langs op ons kantoor? Dan zorgen wij voor de koffie!

Entertainmenthuis is onderdeel van Threemagineers

Landgoed De Schinvelderhoeve

Brunssummerstraat 65
6451 CR in Schinveld
Telefoon of WhatsApp: 085 - 060 96 26

E-mail: info@entertainmenthuis.nl
Geopend op werkdagen van 9.00-17.00