fbpx

     ⭐ Advies op maat? +31 (0)6 - 51 74 15 92 ⭐ ma - zo: 9:00 uur t/m 17:00 uur

Moorddiner | Who Killed the Lord?

Wees welkom! De familie Dandruff nodigt jullie met groot verdriet, maar met gepaste gastvrijheid uit voor de ''dry your tears'' party op zaterdagavond 22 oktober 2022 om 19:30 uur*. Hun prachtige landgoed De Schinvelderhoeve is het decor voor deze bloedstollende avond. We schrijven het jaar 1933, het jaar waarin een klein stadje in Noord-Engeland opgeschrikt werd door de brute moord op een rijke shampoomagnaat, Lord Dandruff. Deze excentrieke, maar steenrijke figuur had door de jaren heen veel vijanden gemaakt in de zakenwereld. Zijn dood kwam voor velen dan ook niet geheel onverwacht. Vermeende getuigen geloven echter niet in een simpele zakelijk afrekening, maar beweren dat er veel meer gaande is. Wie weet: misschien moet de moord wel gezocht worden in zijn rechtstreekse familie? Door inspecteur André Lon wordt je dan ook gevraagd om mee te speuren naar de dader van de moord op onze deftige Lord Dandruff. Wees echter niet verbaasd als bij het speuren naar de dader nieuwe slachtoffers vallen!

Inclusief een welkomstdrankje, amuse, heerlijk drie gangen menu en een interactief verhaal, gebracht door 5 acteurs. Een avond vol spanning, intriges en humor.

*De inloop start om 19.30 uur en duurt tot uiterlijk 20.00 uur.

Moorddiner menu

Onderstaande tongstrelende gerechten worden aan tafel uitgeserveerd. Let bij het kopen van tickets op het bestellen van het juiste menu (dit mag uiteraard verschillen per persoon)


ONTVANGST
glaasje Lisetto Prosecco of jus d'orange | amuse 


VOORGERECHT
rundercarpaccio (vleesmenu) | bietencarpaccio (vegamenu) | zalmcarpaccio (vismenu) | geserveerd met brood en boter


HOOFDGERECHT
biefpuntjes in heerlijke saus (vleesmenu) | truffelrisotto met bospaddenstoelen (vegamenu) | verse kabeljauw in heerlijke saus (vismenu) | geserveerd met bijgerechten


DESSERT
zoet grand dessert


Allergieën of dieetwensen?

Laat het ons vroegtijdig (uiterlijk één week voor het moorddiner) weten en we houden hier met veel plezier rekening mee.Tickets zijn enkel verkrijgbaar in de voorverkoop!
Ticketprijs: €69,95 
exclusief iDeal kosten

5

...professionele acteurs, welke je tijdens een 4 uur durend programma meenemen in het spannende verhaal.

30

...fakkels, vuurkorven en lichten verwelkomen je op een sfeervol verlicht landgoed.

3

...gangen met heerlijke, culinaire gerechten, welke je smaakpapillen prikkelen.

15

...jaar lang speelt ''Who Killed the Lord?'' al succesvol door het hele land.

Algemene informatie moorddiner

TEAMBUILDING EN GROEPEN

ONZE LOCATIES
▸ De Schinvelderhoeve NL

MAATWERK

TICKETS
▸ Moorddiner
▸ Sinterklaasshow Sinterklaas en De Magische Mijter 2022

CONTACTGEGEVENS
Brunssummerstraat 65
6451 CR Schinveld
+31 (0)6 51 74 15 92
info@entertainmenthuis.nl

🟢 Dagelijks bereikbaar van 9:00 uur t/m 17:00 uur.

Jaarlijks houden wij het Huis van de Kerstman in samenwerking met Entertainmenthuis. Alles wordt door hen uit de kast gehaald en de aankleding is tot in de puntjes verzorgd. Je weet wat je aan ze hebt en daardoor is de samenwerking ook altijd erg fijn geweest. De kerstman en kerstelf blijven altijd keurig in hun rol. Voor elk kind hebben ze een praatje. Echte professionals!

Rosanne van Hoolwerff

Rosanne van Hoolwerff

Huis van de kerstman Sittard

Top organisatie! Goed alles geregeld en heel leuk inspelend op het publiek! Een echte aanrader.

Hato Lighting Solutions B.V.

Hato Lighting Solutions B.V.

Monique Nieuwkamp

Entertainmenthuis heeft op onze basisschool een bezoek gebracht met Sint en zijn Pieten. Niet alleen zien ze er top en verzorgd uit, ook is hun komst een groot feest, omdat ze de sinterklaasochtend "dragen". Ze spelen in op het Sinterklaasjournaal, dansen en zingen zelf liedjes. Ook nemen een stuk presentatie op een natuurlijke manier uit handen. Voor ons geen andere Sint en Piet meer ❤.

Basisschool Wonderwijs

Basisschool Wonderwijs

Maartje van Kessel

Met Entertainmenthuis kies je voor kwaliteit. Wij werken nu al een aantal jaren samen met de heren en elke keer zijn hun acts een graag geziene gast op onze events, wat uiteindelijk resulteerde in een fijne samenwerking. Ze denken mee en niks is te gek. Ook op de snel wijzigende coronaregels werd steeds adequaat en snel gehandeld.

Landgoed De Schinvelderhoeve

Landgoed De Schinvelderhoeve

Leon Jordaan

Namens basisschool Leyenbroek wil ik jullie bedanken voor de gezellige dag op school. De kinderen en de juffen hebben genoten van de Pieten en de Sint.

Basisschool Leyenbroek

Basisschool Leyenbroek

Saskia Goossens

Het was geweldig!! Brandon heeft het echt top gedaan!

CODE D'AZUR

CODE D'AZUR

Sabine van der Zon

Al jaren werken we samen met Entertainmenthuis tijdens onze evenementen. Ze leveren altijd puik werk en het is altijd tot in de puntjes georganiseerd. Voor elk budget kunnen ze iets bedenken wat in de stijl past waar je naar op zoek bent. Je kunt echt van ze op aan!

Milou Hendriks

Milou Hendriks

Sittard. Genieten voorop

Als Kindcentrum Sittard hebben we genoten van jullie inzet en motivatie tijdens ons Sint en Kerst festijn! Ontzettend bedankt :-)

Kindcentrum Sittard

Kindcentrum Sittard

Susanne Knubben - Suijerbuijk

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.